Welke senior adviseur/projectleider wil impact hebben op de toekomst van Nederland?

We werken bij Decisio aan actuele vraagstukken rond de economische ontwikkeling en ruimtelijke inrichting van Nederland. Met onze onderzoeken dragen we onderbouwde en praktisch toepasbare argumenten aan voor de besluiten hierover

Decisio is een van de toonaangevende economische beleidsonderzoeks- en adviesbureaus in Nederland met een prettige, collegiale en professionele werksfeer in hartje Amsterdam. Onze 25 adviseurs in Nederland en Italië (Turijn) werken aan maatschappelijke en economische vraagstukken, waaronder duurzame mobiliteit, ruimtelijke en economische ontwikkeling, energie en water. Dit doen wij met maatschappelijke kosten-batenanalyses, impactstudies, evaluatie- en monitoringonderzoeken, businesscases en marktstudies. We werken in opdracht van zowel overheden als bedrijfsleven.

Decisio is op zoek naar een:

senior adviseur/projectleider (minimaal 5 jaar ervaring)

die met doordacht onderzoek en praktisch bruikbare adviezen een steentje wil bijdragen aan de besluitvorming in Nederland.

Wat vragen we?
Je hebt een universitaire studie afgerond en relevante werkervaring in het (ruimtelijk-) economische veld, bijvoorbeeld algemene economie, vervoerseconomie, economische geografie of milieukunde. Je voelt je betrokken bij de opgaven en transities waar Nederland voor staat en vindt het leuk om mee te bouwen aan ons bureau. Je bent analytisch sterk en kunt je goed schriftelijk en mondeling in het Nederlands en Engels uitdrukken.

Je functie
Je werkt bij Decisio aan interessante onderzoeksprojecten over actuele maatschappelijke vraagstukken. Vaak zijn deze zeer urgent en spelen er grote en tegenstrijdige belangen. Je doet onderzoek, schrijft aan rapporten en artikelen, participeert in overleggen en houdt interviews. Als senior adviseur geef je leiding aan projecten, houd je externe presentaties, onderhoud je je netwerk en denk je mee over de strategie van ons bureau.

Wat bieden we?
Een prettige werksfeer met veel vrijheid in een leuk en professioneel team. De persoonlijke ontwikkeling van onze mensen, als individu en als team, staat bij ons voorop. We bieden een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden op maat met diverse onkostenvergoedingen, laptop, pensioenregeling en een budget voor opleidingen.

Is dit jouw profiel en spreekt dit je aan?
Dan gaan we graag met je in gesprek. Stuur een motivatiebrief met je CV naar info@decisio.nl. Voor meer informatie neem je contact op met Kees van Ommeren (c.vanommeren@decisio.nl, 06 – 55 71 06 01) of Niels Hoefsloot (n.hoefsloot@decisio.nl, 06 – 26 12 23 35).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.