Werken bij Decisio

Vacature(s)

Decisio heeft een nieuwe vacature: zie vacature.

Algemeen profiel Decisio

Decisio groeit en we staan daarom altijd open voor getalenteerde adviseurs die interesse hebben in ons bureau en ons werkveld. Ben jij zo iemand en pas jij in onderstaand profiel? Dan maken we graag kennis met je!

We doen onderzoek naar uiteenlopende actuele beleidsvraagstukken zoals fietsmobiliteit, windenergie, stedelijke ontwikkeling, duurzaamheid, intelligente transportsystemen en vrijetijdseconomie. We benaderen deze vraagstukken veelal vanuit een economische invalshoek, bijvoorbeeld: wat zijn de kosten en baten van overheidsinvesteringen, is er een business case, hoe zitten markten in elkaar? Onze opdrachtgevers zijn vooral overheden, maar we werken ook voor onderwijsinstellingen, bedrijfsleven en publiek-private samenwerkingsverbanden. Het kantoor van Decisio is gevestigd in het centrum van Amsterdam, vlakbij het Waterlooplein. Daarnaast hebben we een vestiging in Turijn, Italië.

Werken bij Decisio

Wij bieden een prettige en informele, maar wel professionele werksfeer en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Mensen bij ons bureau hebben de mogelijkheid hun netwerk uit te bouwen, door te groeien naar senior-functies en relevante opleidingen of trainingen te volgen.

Functie

Als adviseur bij Decisio ben je op uiteenlopende terreinen actief, in wisselende teamsamenstelling en in projecten met verschillende omvang en doorlooptijden. Je bent een econoom, economisch geograaf, planoloog of bestuurskundige met een scherpe pen en analytisch vermogen. Cijfers en complexe modellen schrikken je niet af.

Interesse?

Stuur dan je CV en een (beknopte) motivatie per e-mail naar Kees van Ommeren (c.vanommeren[at]decisio.nl).

Afstudeeronderzoek

We vinden het belangrijk om jonge mensen de kans te bieden om bij Decisio ervaring op te doen. We willen ze op deze manier een duwtje in de rug geven bij hun volgende stappen in de maatschappij. Zo hebben we regelmatig een of twee studenten die bij ons hun afstudeeronderzoek doen; vaak in combinatie met een stageplek. Andere studenten voeren voor ons projectondersteunende werkzaamheden uit, waarmee ze werkervaring opdoen.