Vertrek Jaap Broer bij Decisio

  • 7 september 2023

Vertrek Jaap Broer bij Decisio

Na een mooie en dynamische periode als partner bij Decisio gaat Jaap Broer zijn werkende leven vervolgen als zelfstandig adviseur. Jaap: “We hebben in de afgelopen jaren hard gewerkt om Decisio een stevige positie in de markt gegeven en om de organisatorische basis op orde te krijgen. Ik ben behoorlijk trots op wat we met elkaar hebben gerealiseerd. Het is alleen al enige tijd mijn wens om voor mezelf te beginnen, dat moment is nu gekomen. Ik heb een eenmanszaak opgericht onder de naam Economie met Beleid.”

Beleidsonderzoek en -advies, tekst en redactie

Jaap gaat door op de terreinen waar hij de nodige kennis en ervaring heeft opgedaan: stedelijke economie, regionale samenwerking en strategieontwikkeling, markt- en sectorstudies, impactanalyses, beleidsevaluaties en werklocaties. Een bijzondere liefde heeft Jaap voor schrijf- en redactieopdrachten die hij al regelmatig doet.

Associate partner Decisio

Jaap blijft als associate partner verbonden aan Decisio. “Dat wil zeggen dat we samen optrekken op de gebieden waar we complementair zijn en elkaar versterken. Het is een club ontzettend leuke en slimme mensen, waar ik altijd met veel plezier heb samengewerkt. Het doet me dan ook veel plezier dat we met elkaar blijven optrekken.”

Wij danken Jaap voor zijn bijdrage aan Decisio en wensen hem alle succes in zijn nieuwe rol als zelfstandig adviseur! We kijken uit naar een hernieuwde samenwerking in de nabije toekomst.

Zie ook