Decisio stelt graag drie nieuwe collega’s voor!

  • 14 juni 2023

In de voorbije maanden heeft Decisio het team versterkt met een officemanager en twee adviseurs. Ieder even gedreven, enthousiast en geïnteresseerd! We zijn trots deze drie veelbelovende nieuwe collega’s binnen ons team te mogen verwelkomen. We stellen ze daarom graag kort voor:

Sinds maart 2023 is Mireille Blommestijn onze nieuwe officemanager. Ooit de Hotelschool gevolgd, maar daarna vrijwel altijd organisatorische functies gehad in de commerciële dienstverlening. Bij ons zorgt ze als officemanager ervoor dat iedereen zijn werk goed kan doen. Haar werkzaamheden bij Decisio zijn in grote lijnen te vangen op het gebied van financiën, personeel en facilitair. Verder ondersteunt Mireille het team zo goed als mogelijk bij alle andere voorkomende werkzaamheden.

Floortje Cieraad werkt per januari 2023 als adviseur bij Decisio. Haar achtergrond is technisch: een bachelor Technische Bestuurskunde en Management en master Construction Management and Engineering aan de TU Delft. Ze werkte eerder bijna zes jaar in het domein gebouwde omgeving en gebiedsontwikkeling bij Witteveen+Bos. Floortje is bij Decisio onder meer aan de slag gegaan met het haalbaarheidsonderzoek van mobiliteitsmaatregelen voor het Vijfde Dorp Westergouwe in de gemeenten Zuidplas en Gouda en de monitor van internationale organisaties voor de gemeente Den Haag.

Tot slot is Thijs Visscher onlangs bij ons gestart als adviseur. Met een bachelor Economie en een master Finance is zijn achtergrond financieel-economisch. Na afronden van z’n studietijd werkte hij drie jaar als financieel adviseur in de wereld van het woningvastgoed. Bij ons is Thijs direct aan de gang gegaan met maatschappelijke vraagstukken op diverse thema’s. Zo voert Thijs momenteel een meting uit naar de economische impact van het Leiden Bio Science Park en met het programma Schoon en Emissieloos Bouwen draagt hij bij aan de verduurzaming van de bouwsector.

We heten Mireille, Floortje en Thijs welkom en kijken uit naar een plezierige samenwerking en een mooie bijdrage aan de verdere groei van ons bureau. Verder kennismaken? Bekijk dan Ons team of neem contact op om verder te praten!