Vacature Decisio: nieuwe collega gezocht!

  • 2 februari 2021

Decisio is op zoek naar een economisch onderzoeker / adviseur met 1 tot 3 jaar ervaring

Decisio is een economisch beleidsonderzoeks- en adviesbureau met een prettige en professionele werksfeer in het centrum van Amsterdam. Onze ruim 20 adviseurs werken aan vraagstukken op het gebied van regionale en stedelijke economie, mobiliteit, energie en evaluatiestudies. Ben je een econoom, econometrist, economisch geograaf, planoloog, bestuurskundige of techneut? Wil je Nederland concurrerender, mooier en duurzamer te maken? Ben je niet bang voor cijfers, kun je goed schrijven en heb je al enige werkervaring? Dan maken we graag kennis met je.

Werk en profiel

Je werkt op diverse werkgebieden aan MKBA’s, impactstudies, businesscases, evaluatieonderzoeken en markt- en sectorstudies. Opdrachtgevers zijn overheden en (georganiseerd) bedrijfsleven. Je hebt een academische opleiding algemene economie, econometrie, economische geografie, economische planologie, bestuurskunde of een technische studie en hebt tussen 1 en 3 jaar ervaring. Je kunt je goed schriftelijk en mondeling uitdrukken en beschikt over kwantitatieve vaardigheden. Je bent een teamspeler die initiatief neemt en gevoel heeft voor bestuurlijke verhoudingen.

Wij bieden …

… een prettige werksfeer in een leuk en professioneel team. De persoonlijke ontwikkeling van onze mensen, als individu en als team, staat bij ons voorop. De bedrijfscultuur is informeel/professioneel met ruimte voor relativering en eigen initiatief. We bieden een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden op maat.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd? Stuur uiterlijke 1 maart 2021 een sollicitatiebrief met CV per e-mail naar Heleen van Straten (h.vanstraten@decisio.nl). Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jaap Broer (j.broer@decisio.nl / 06-42463212).