Sibren Vegter

Adviseur

Ik werk sinds 2017 bij Decisio en voer met name maatschappelijke kosten-baten analyses (MKBA’s), businesscases, economische impact studies en analyses met een sterke kwantitatieve inslag uit. Deze onderzoeken beslaan een zeer divers palet aan onderwerpen en thema’s, waaronder: mobiliteit, infrastructuur, verstedelijking, fiets, binnenvaart, openbaar vervoer, toeristische sector, luchtvaart, riviercruise enz. Naast de gezellige en collegiale sfeer op de werkvloer is deze diversiteit aan projecten wat werken bij Decisio zo leuk maakt. Het vooruitzicht om met slimme en doortastende collega’s een nieuw en uitdagend vraagstuk te doorgronden is waarom ik geregeld fluitend naar mijn werk fiets.

En naast je werk?

Naast mijn werk onderneem ik in het weekend en op mijn vrije dag veel activiteiten met mijn dochtertje, zoontje en vriendin. Ik woon in Amsterdam-Noord en samen met mijn gezin proberen wij zoveel mogelijk leuke plekjes hier te ontdekken. Naast het knusse gezinsleven houd ik er ook van om samen met vrienden te borrelen en naar een festival of feestje te gaan. In de spaarzame uurtjes in de avonden ga ik nog wel eens naar de sportschool of ga ik als het lekker weer is hardlopen. Ook luister ik veel naar muziek om te ontspannen. Tenslotte houd ik samen met mijn vriendin erg van reizen. In de planning staat om een camper te kopen en daarmee Europa door te reizen.

Aansprekende projecten?

Jaarlijks voer ik een reeks van inhoudelijk interessante projecten uit. Een aantal, voor mij aansprekende, voorbeelden daarvan is:

  • Maatschappelijke businesscase Zuidelijke Randstad
  • Kwantificeren bereikbaarheidsinvesteringen Noordwest Nederland i.r.t. verstedelijking
  • SCBA (MKBA) training – F4J/DAI Global and Ministry of Finance Palestine
  • MKBA muziekcentrum Oostpoort
  • Ontwikkeling MKBA-tool Provincie Utrecht
  • MKBA A7/A8 Corridor Amsterdam-Hoorn

Sibren Vegter

Senior adviseur

020 - 670 05 62
s.vegter@decisio.nl
LinkedIn