Romy Hoogeveen

Senior adviseur

Ik werk sinds 2018 bij Decisio en voer uiteenlopende projecten uit op het vlak van energie en de energietransitie, water, evaluaties, beleidsdoorlichtingen en economische impactstudies. Ik ben geïnteresseerd in onze leefomgeving en dit sluit goed aan bij mijn werkzaamheden bij Decisio. Op het gebied van de energietransitie gaat het vaak om ruimtelijke ingrepen die verschillende effecten teweeg brengen. Door deze effecten in beeld te brengen, geef je de betrokkenen inzicht en kun je het proces weer een stapje verder brengen. Zo werk ik bijvoorbeeld mee aan het ontwikkelen van de Regionale Energiestrategieën voor Noord-Holland en gaven we betrokkenen daar inzicht in de economische en ruimtelijke effecten.

En naast je werk?

Naast werk heb ik ook altijd genoeg leuke dingen te doen. Een constante factor in mijn vrije tijd is volleybal, met wekelijkse trainingen en ook bijna wekelijks een wedstrijd. Daarnaast probeer ik altijd met vrienden nieuwe of gekke sporten uit, gewoon om te weten hoe het is. Ook ben ik al enige tijd bezig met het leren van Spaans, dat gaat niet vanzelf als je in Nederland woont, maar wel hartstikke leuk om te doen. Dit kan ik dan weer mooi toepassen als we op vakantie zijn in een Spaanstalig land. Het is altijd leuk om met mensen in hun eigen taal te kunnen communiceren en kan interessante gesprekken teweeg brengen. Met vrienden doen we regelmatig spelletjesavonden waarbij vaak niet het spel, maar al het eten en de gezelligheid er omheen centraal staan.

Aansprekende projecten?

Ik voer veel verschillende projecten uit, veel op het gebied van energietransitie maar ook daarbuiten. Een aantal, voor mij aansprekende, voorbeelden daarvan is:

  • Ondersteuning Regionale Energiestrategieën Noord-Holland
  • MKBA Groengas
  • Economische potentie windenergie op bedrijventerreinen
  • Businessplan energieloket
  • MKBA Langedijk ontwikkelt met water
  • Evaluatie subsidieregeling Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP)
  • Beleidsdoorlichting Artikel 13 Bodem en Ondergrond

Romy Hoogeveen

Senior adviseur

020 - 670 05 62
r.hoogeveen@decisio.nl
LinkedIn