Economisch onderzoek en advies
Neem contact op: 020 - 670 05 62

Decisio verbouwt!

Uitbreiding Decisio-kantoor Amsterdam

DecisioHet is ons de afgelopen jaren voor de wind gegaan! Door de groei van het aantal onderzoeksopdrachten groeiden we bijna – letterlijk – uit ons kantoor. Daarom is sinds medio 2018 de eerste etage erbij gehuurd om de verdere ontwikkeling van Decisio de komende jaren goed te kunnen huisvesten.

‘Alles nieuw’

Inmiddels is de verbouwing van ons kantoorpand bijna achter de rug. De afgelopen zomermaanden zijn we druk in de weer geweest met timmerlui, bekabelingsbedrijf en vloerenlegger. Het gehele kantoorpand, op de begane grond en de eerste etage, is vernieuwd. Alle systeemwanden zijn verwijderd zodat we nu een open werkvloer hebben. De databekabeling is vervangen, er zijn nieuwe vloeren gelegd en er is een trap gerealiseerd. Verder is er geïnvesteerd in nieuw meubilair en technische voorzieningen.

Koffie staat klaar

In het najaar volgt nog de ‘finishing touch’ om de inrichting van het kantoor helemaal af te maken. Bent u nieuwsgierig; dan bent u altijd van harte welkom voor een kop koffie of thee en uiteraard om ons nieuwe kantoor te bewonderen. Graag tot ziens bij Decisio!

Contact

Decisio | Economisch onderzoek en advies
Valkenburgerstraat 212
1011 ND Amsterdam
tel.: 020 – 670 05 62
e-mail: info@decisio.nl

Disclaimer

Belangrijk Deze website is met de grootste zorg vormgegeven. Gebruikt beeldmateriaal etc. is rechtenvrij; voor zover Decisio dit heeft kunnen achterhalen. Wij vragen rechthebbenden bij eventuele onvolkomenheden contact met ons op te nemen. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten ontleend worden.