Economisch onderzoek en advies
Neem contact op: 020 - 670 05 62

Uitwaaien op het strand

Uitwaaien op het strand

30 mei was het weer tijd voor het jaarlijkse teamuitje, dit jaar een dag uitwaaien op het strand in Egmond-Binnen. Na een mooie wandeling door de duinen streken we neer bij strandpaviljoen ’t Zilverzand, daar wachtte Fons de spelleider ons al op.

Wie is de rat?

De groep werd in teams van 5 personen verdeeld en in elke groep zat één rat, een onbekende intrigant die de boel tegenwerkt. De bedoeling was om samen met je team, zo snel en goed mogelijk, de verschillende opdrachten en spelletjes uit te voeren. Deze bestonden uit touwtrekken tot spreekwoorden raden en van ballontrappen tot Mastermind. Daarbij was steeds de vraag ‘wie saboteert de boel? Wie is de rat in mijn team?’.

Afsluiting van de dag

Aan het einde van de dag was het tijd voor de prijsuitreiking en de onthulling, er was een prijs voor het beste team, maar ook voor de beste rat! Hoewel de dag mistig en fris van start ging, konden we de dag afsluiten met een borrel in de zon. Een aantal collega’s waagde zich zelfs aan een duik in zee. Al met al een zeer geslaagd teamuitje!

Contact

Decisio | Economisch onderzoek en advies
Valkenburgerstraat 212
1011 ND Amsterdam
tel.: 020 – 670 05 62
e-mail: info@decisio.nl

Disclaimer

Belangrijk Deze website is met de grootste zorg vormgegeven. Gebruikt beeldmateriaal etc. is rechtenvrij; voor zover Decisio dit heeft kunnen achterhalen. Wij vragen rechthebbenden bij eventuele onvolkomenheden contact met ons op te nemen. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten ontleend worden.