Economisch onderzoek en advies
Neem contact op: 020 - 670 05 62

Heleen van Straten, office manager

Werk

Sinds oktober 2015 werk ik als office manager bij Decisio waar ik verantwoordelijk ben voor de dagelijkse gang van zaken op het kantoor, de financiële administratie en de personeelsadministratie.

Stad of plek

Na bijna 18 jaar in Amsterdam te hebben gewoond, woon ik sinds 2011 in Abcoude met mijn man en twee zoontjes. Een mooi dorp onder de rook van Amsterdam. De combi wonen in een dorp en werken in de stad vind ik ideaal.

Vervoermiddel

Voor woon/werkverkeer maak ik gebruik van de fiets, trein en metro. Het liefst doe ik zoveel mogelijk op de fiets, omdat je zo het meest flexibel bent. In de zomer ga ik maar eens proberen te fietsen naar mijn werk.

Leven

Ik hou erg van tennissen, dit doe ik drie keer per week. Samen met mijn vriendinnen speel ik competitie. Wij zijn erg fanatiek en willen graag winnen. De borrels na afloop zijn altijd erg gezellig; ook als we verloren hebben!

Naam: Heleen van Straten

Werkgebieden/thema’s: Officemanagement, administratie, personeelszaken en secretariaat

“Wij zijn erg fanatiek!”

Heleen van Straten, office manager

Contact

Decisio | Economisch onderzoek en advies
Valkenburgerstraat 212
1011 ND Amsterdam
tel.: 020 – 670 05 62
e-mail: info@decisio.nl

Disclaimer

Belangrijk Deze website is met de grootste zorg vormgegeven. Gebruikt beeldmateriaal etc. is rechtenvrij; voor zover Decisio dit heeft kunnen achterhalen. Wij vragen rechthebbenden bij eventuele onvolkomenheden contact met ons op te nemen. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten ontleend worden.