14 februari 2023: congres internationalisering van de arbeidsmarkt

Kom 14 februari 2023 naar het congres Internationalisering van de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt wordt steeds internationaler. Door huidige krapte en tekorten kijken werkgevers over de grens voor personeel. De komst van internationale werknemers brengt nieuwe vraagstukken met zich mee. Uitdagingen op thema’s als huisvesting en integratie, maar ook breder zoals op het gebied van onderwijs. De internationalisering van de arbeidsmarkt is onontkoombaar, de vraag is hoe je erop inspeelt.

Samen met Intelligence Group en Werf& organiseert Decisio op 14 februari 2023 het Congres over de Internationalisering van de Nederlandse Arbeidsmarkt. Hierin komen de bovengenoemde vraagstukken en nog veel meer uitgebreid aan bod. Keynote sprekers zijn onder Monique Kremer (voorzitter Adviesraad Migratie) en Frank van Gool (CEO Otto Workforce). De dagvoorzitter van het congres is Steven van Eijck (kroonlid van de Social-Economische Raad en voorzitter van de commissie Arbeidsomstandigheden).

Datum, tijd en locatie

Het congres vindt plaats op dinsdag 14 februari 2023 vanaf 09.15 uur (inloop) in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam.

Inschrijven? Meer informatie?

Om je voor dit congres in te schrijven en voor meer informatie over het programma kun je terecht op website van Werf&. Voor vragen en/of opmerkingen kun je ook contact opnemen met Gerwin van der Meulen via 06 222 98 402 of g.vandermeulen@decisio.nl.

Zie ook