Economisch onderzoek en advies
Neem contact op: 020 - 670 05 62

‘Pretpark Amsterdam’

Toeristen spreiden werkt niet; focus dus alleen op kwaliteitstoeristen

‘Pretpark Amsterdam’ wordt overspoeld door toeristen, die rotzooi en herrie met zich meebrengen.

Hans van Tellingen (Strabo) en Jaap Broer (Decisio), beiden ervaringsdeskundigen en beiden veelvuldig professioneel betrokken bij evaluaties in de binnenstad, brengen oplossingsrichtingen aan. Ze pleiten voor een strengere handhaving en willen dat de stad inzet op kwaliteitstoeristen.
 
 
 

Artikel: ‘Pretpark Amsterdam …’

Hans van Tellingen (Strabo) en Jaap Broer (Decisio) schreven onlangs een artikel over oplossingsrichtingen voor de toenemende toeristische druk in de Amsterdamse binnenstad. Het volledige artikel van Hans en Jaap leest u hier.

Meer informatie

Voor meer informatie naar aanleiding van het artikel van Hans van Tellingen en Jaap Broer kunt u contact opnemen met Jaap Broer van Decisio via 020-6700562 (of j.broer[at]decisio.nl).

Contact

Decisio | Economisch onderzoek en advies
Valkenburgerstraat 212
1011 ND Amsterdam
tel.: 020 – 670 05 62
e-mail: info@decisio.nl

Disclaimer

Belangrijk Deze website is met de grootste zorg vormgegeven. Gebruikt beeldmateriaal etc. is rechtenvrij; voor zover Decisio dit heeft kunnen achterhalen. Wij vragen rechthebbenden bij eventuele onvolkomenheden contact met ons op te nemen. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten ontleend worden.