Economisch onderzoek en advies
Neem contact op: 020 - 670 05 62

Nieuwe Decisio collega: Ingrid Laane

Nieuwe Decisio collega: Ingrid Laane

Sinds juni 2017 is het Decisio team versterkt met een nieuwe collega: Ingrid Laane. Ingrid is 31 jaar en woont in Amsterdam.

Ingrid is bij Decisio werkzaam als adviseur en houdt zich onder meer bezig met evaluatiestudies. Dit sluit goed aan bij haar werkervaring bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Voor Decisio werkte zij vijf jaar bij de AFM als toezichthouder. Vanuit deze functie stuurde zij het laatste jaar een project aan dat op basis van diverse onderzoeken in kaart brengt in hoeverre banken en verzekeraars het belang van de klant centraal stellen in hun producten en dienstverlening. Banken en verzekeraars krijgen hiervoor een cijfer. Door een onderwerp vaker te onderzoeken wordt vastgesteld welke ontwikkeling een onderneming doormaakt.

De gemeenschappelijke deler tussen beide banen is de maatschappelijke relevantie en de economische en financiële insteek. Je werkt aan vraagstukken die de directe leefwereld om je heen raken en hopelijk ook een stukje beter maken.

Naast haar werk houdt Ingrid van hardlopen, lezen en geniet zij van al het leuks wat Amsterdam te bieden heeft met haar vriend en dochter.

Voor vragen is Ingrid bereikbaar via i.laane[at]decisio.nl of via 020-6700562.

Contact

Decisio | Economisch onderzoek en advies
Valkenburgerstraat 212
1011 ND Amsterdam
tel.: 020 – 670 05 62
e-mail: info@decisio.nl
internet: www.decisio.nl

Disclaimer

Belangrijk Deze website is met de grootste zorg vormgegeven. Gebruikt beeldmateriaal etc. is rechtenvrij; voor zover Decisio dit heeft kunnen achterhalen. Wij vragen rechthebbenden bij eventuele onvolkomenheden contact met ons op te nemen. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten ontleend worden.