Economisch onderzoek en advies
Neem contact op: 020 - 670 05 62

Renee van der West, adviseur

Werk

Na het afronden van mijn master (STREEM) ben ik op reis geweest om daarna vol energie te beginnen bij Decisio. Als econoom gespecialiseerd in milieu- en transportvraagstukken kan ik hier mijn kennis in de praktijk brengen. Deze uitdaging ga ik graag aan binnen de uiteenlopende projecten die we binnen Decisio uitvoeren.

Stad of plek

Ik ben opgegroeid in Velp, een dorp in het oosten van het land. Maar toen ik op mijn 18e ging studeren ben ik verhuisd naar Amsterdam. Ik woon hier nu een paar jaar en Amsterdam is voor mij ook een dorp geworden waarin je de ‘grote stad’ op kunt zoeken wanneer je maar wilt. Ik heb Amsterdam ontdekt en wil hier voorlopig nog niet weg!

Vervoermiddel

De fiets natuurlijk! Heerlijk wakker worden op je fiets wanneer je naar je werk fiets of juist lekker uitwaaien na een dag op kantoor. Ik kan niet zonder mijn fiets. Wat mij betreft het ideale vervoermiddel hier in Amsterdam.

Leven

Dansen. Als klein meisje ben ik hiermee begonnen en ik hoop hier nog mijn hele leven mee door te gaan. Daarnaast kan ik heel erg genieten van het maken van een mooie zeiltocht. De zeiltochten blijven nu nog binnen Nederland maar ik hoop toch ooit een mooie wereldreis te kunnen maken op mijn zeilboot! En in de tussentijd hoop ik nog veel andere mooie plekken te ontdekken op de wereld.

Toekomst

Klimaatverandering en de manier waarop we daar het beste mee om kunnen gaan vind ik een interessant vraagstuk voor de toekomst. Vooral wanneer je naar stedelijke gebieden kijkt. Hoe gaan we bijvoorbeeld de hevige regenbuien verwerken in stedelijke gebieden? Deze vraagstukken maken mij nieuwsgierig.

Naam: Renee van der West

Studie: Spatial, Transport & Environmental Economics (STREEM)

Werkgebieden/thema’s: Transport economie, economische effecten studies, milieu economie

Aansprekende projecten:

  • MKBA en EER verbinding A8/A9
  • Vergelijkend onderzoek Den Haag als vestigingsstad voor IO’s en NGO’s
  • Verkenningen Waterrecreatie Noord-Holland

“ik hoop toch ooit een mooie wereldreis te kunnen maken”

Renee van der West, adviseur

Contact

Decisio | Economisch onderzoek en advies
Valkenburgerstraat 212
1011 ND Amsterdam
tel.: 020 – 670 05 62
e-mail: info@decisio.nl

Disclaimer

Belangrijk Deze website is met de grootste zorg vormgegeven. Gebruikt beeldmateriaal etc. is rechtenvrij; voor zover Decisio dit heeft kunnen achterhalen. Wij vragen rechthebbenden bij eventuele onvolkomenheden contact met ons op te nemen. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten ontleend worden.